Heeft u vragen? Bel ons 0227 540745

Een gezonde leefstijl draagt bij aan een gezond gewicht

Gezond afvallen én behoud van gewichtsverlies is iets waar iedereen van droomt. De nieuwe methode van Phase2™ helpt u op weg naar een gezond gewicht. Phase2™ is een voedingssupplement op natuurlijke basis.

Phase2™ kan gebruikt worden door mensen met overgewicht. Om gezond afvallen en behoud van gewichtsverlies mogelijk te maken adviseren wij een gezonde leefstijl aan te nemen.

Phase2™ is erop gericht de opname van koolhydraten in het lichaam af te remmen. Wanneer er weinig koolhydraten in het lichaam beschikbaar zijn voor energie, is dit gunstig voor mensen met overgewicht. Dit kan namelijk leiden tot gewichtsverlies.

Wanneer er weinig koolhydraten in het lichaam aanwezig zijn worden de vetreserves in het lichaam aangesproken voor energie.

De natuurlijke ingrediënten in Phase2™ werken stimulerend op de vetverbranding. Een hoge vetverbranding zorgt voor gewichtsverlies. Gebruik Phase2™ dagelijks naast uw reguliere voedingspatroon wanneer u overgewicht heeft, dan ondersteunt Phase2™ u bij het bereiken van een gezond gewicht.

De wens van gezond afvallen en behoud van gewichtsverlies gaat gepaard met het aannemen van een gezonde voeding en voldoende beweging. Beiden hebben een gunstige invloed op overgewicht.

Een gezonde leefstijl draagt bij aan een gezond gewicht

De werking van het product is mede afhankelijk van persoonlijke feiten en omstandigheden, alsmede van het juiste, op de individuele situaties van de consument afgestemde gebruik. Disclaimer

Phase2™ ondersteunt een gezond gewicht

  • Gezond afvallen is van belang
  • Stimuleer uw gewichtsverlies
  • Geschikt voor mensen met overgewicht
  • Past bij een gezonde leefstijl
  • Hoge vetverbranding stimuleert gewichtsverlies
  • 100% natuurlijk en geen bijwerkingen
Klik hier om te bestellen

Hulp bij overgewicht door stimulatie gewichtsverlies

Bereken uw BMI en bepaal uw gew