Heeft u vragen? Bel ons 0227 540745

Gebruik dagelijks Phase2™ voor een continue werking

Gebruik dagelijks Phase2™ voor een optimale en continue werking van dit 100% natuurlijke product. Ondersteun een natuurlijke manier van afvallen. Phase2™ bevat het natuurlijke ingrediënt Phaseolus Vulgaris. Voedingssupplementen met natuurlijke ingrediënten kunnen afvallen op een gezonde manier ondersteunen.

Werking van Phase2™
Phase2™ is verkrijgbaar in de vorm van een pot met 60 tabletten voor een maand ondersteuning bij gezond afvallen. De krachtige werking van Phase2™ is te danken aan toevoeging van het natuurlijke ingrediënt Phaseolus Vulgaris.

Na inname van Phase2™ tabletten heeft het natuurlijke ingrediënt Phaseolus Vulgaris een stimulerende werking op de vetverbranding.

Gebruik van Phase2™
Voor een optimale werking dient 2-3 maal daags een tablet Phase2™ gebruikt te worden.

Gebruik Phase2™ vóór een koolhydraat rijke maaltijd en neem in met voldoende water voor een goede werking van het natuurlijke ingrediënt Phaseolus Vulgaris.

Gebruik de tabletten minimaal een half uur voor de maaltijd zodat Phase2 goed zijn werking kan doen.


Gebruik tijdens het gebruik van Phase2™ ook een gezonde voeding en beweeg voldoende. Dit beïnvloed de werking van Phase2™ positief en stimuleert gezond afvallen.

Gebruik 2-3 tabletten Phase2™ per dag voor een optimale werking.

Phase2™ dient niet als vervanging van een gezonde en gevarieerde voeding maar enkel ter ondersteuning tijdens het afvallen. Gebruik Phase2™ wanneer u overgewicht heeft en een leeftijd heeft van 18 jaar of ouder. U kunt Phase2™ gebruiken wanneer u het afvallen op natuurlijke en gezonde wijze wil ondersteunen.

Het is afgeraden om Phase2™ te gebruiken wanneer u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.

Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosering van 2-3 tabletten per dag. Gebruikt u meer tabletten zal dit de werking NIET positief beïnvloeden.

Houdt Phase2 buiten het bereik van kinderen. Raadpleeg bij twijfel over het gebruik van Phase2™ uw arts.

Gebruik dagelijks Phase2™ voor een continue werking
Klik hier om te bestellen

Positieve werking tijdens het afvallen

Gezonde voeding en beweging stimuleren een gezond gewicht

Gezonde voeding en voldoende beweging hebben een positieve werking op het gewicht en stimuleren het afvallen. Wij adviseren daarom om Phase2™ te gebruiken in combinatie met een gezonde leefstijl. Onder deze omstandigheden is de positieve werking op het gewicht en bij afvallen optimaal én ondersteunt u een gezond lichaam.

Gezonde voeding
Gebruik dagelijks een gezonde voeding met voldoende voedingsstoffen voor een goede werking van het lichaam tijdens het afvallen.

Een gezonde voeding bestaat uit een combinatie van 'gezonde producten' uit de volgende productgroepen: aardappelen, rijst, pasta, brood en granen * Groenten en fruit * Vlees, vis, kip, ei, melkproducten en kaas * Vetten en oliën * Drinkvocht.

Beweging
Voldoende beweging stimuleert gezond afvallen en behoud van gewichtsverlies.

Voldoende beweging is daarom belangrijk naast het gebruik van Phase2™.

Bovendien is beweging belangrijk voor een goede werking van de stofwisseling en stimuleert het lichaam en geest.

Zo heeft beweging een positieve werking op het voorkomen van gezondheidsproblemen.

Voldoende beweging wil zeggen dat u tenminste 5 dagen per week minimaal een half uur beweegt.

Voor mensen die willen afvallen is het advies minimaal een uur.

Voor een positieve werking op uw gewicht dient u matig intensief te bewegen.

Matig intensief bewegen wil zeggen dat de beweging een iets verhogende werking heeft op de hartslag zoals bij fietsen en stevig wandelen.

U beweegt voldoende wanneer u tenminste 5 dagen in de week een half uur per dag matig intensief beweegt.

Onderzoek naar de werking van het gebruik van Phase2™

Er zijn diverse studies gedaan naar de werking van het gebruik van Phase2™ op het gewicht. Diverse studies ondersteunen de positieve werking van het gebruik van Phase2™ op het gewicht. Naast de positieve werking wordt ook de veiligheid van het gebruik van Phase2™ ondersteunt door deze studies. Uit deze studies blijkt dat Phase2™ de opname van koolhydraten uit de voeding remt, dit kan een gunstige invloed hebben op het gewicht

Nu volgt een voorbeeld van een studie naar de werking van het gebruik van voedingssupplementen met Phaseolus Vulgaris, zoals Phase2™. Voor deze studie werden vrijwilligers in twee groepen ingedeeld. Gedurende 12 weken lang gebruikten de ene groep dagelijks Phase2™ en de andere groep gebruikte een placebo. Na 12 weken bleken de vrijwilligers die Phase2™ gebruikten aanzienlijk meer afgevallen te zijn dan de placebo groep.

Het gebruik van Phase2™ leek een positieve werking te hebben op het lichaamsgewicht, de vetmassa en de vetvrije massa en zorgde voor afname van taille omtrek, wat allen zorgt voor een verbeterende werking op de lichaamssamenstelling. Het gebruik van Phase2™ resulteerde enkel in een afname van de vetmassa en behoud van de spiermassa. Dit betekent afvallen met behoud van een gezond lichaam.

Naast een positieve werking op het gewicht heeft Phase2™, Phaseolus Vulgaris, ook een remmende werking op het verlangen naar zoetige snacks. Beide dragen bij aan een zeer succesvolle behandeling.

Het gebruik van Phaseolus Vulgaris is veilig en effectief bevonden bij afvallen en behoud van gewichtsverlies. Phase2™ met Phaseolus Vulgaris kan langdurig gebruikt worden ook in een periode van gewichtsbeheersing. Bij gewichtsbeheersing kan Phase2™ met Phaseolus Vulgaris gebruikt worden naar eigen behoefte, bijvoorbeeld 1 tablet per dag. Lees hier meer over deze studie

De werking van het product is mede afhankelijk van persoonlijke feiten en omstandigheden, alsmede van het juiste, op de individuele situaties van de consument afgestemde gebruik. Disclaimer